Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sista minuten tips om festkläder på alla hjärtans dag

  13 februari 2016

  Här kommer stiltips och några tips på kläder till fest som kan vara bra att tänka på inför alla hjärtans dag imorgon. Du kanske ska ge dig ut på stan och köpa nytt eller så ska du bära något som du redan har i garderoben. Här kommer några sista minuten tips till en festligare look:

  Annons

  festklänning-puder

  TIPS nr 1. Hitta en röd tråd i din klädsel! Du kan matcha så att färgerna stämmer eller så försöker du se till så att detaljerna och själva pyntet hänger ihop.

  Länkar: klänning H&M, sko Deichmann, örhängen KappAhl

  festklänning-röd

  TIPS nr 2. Med ett bälte i midjan förändras uttrycket på en enfärgad klänning. Tänk på att du kan välja en sjal eller sidenband istället för ett traditionellt skärp. Annorlunda detaljer som ett hårsmycke blir festligare än ”vanliga” smycken.

  Länkar: klänning MQ, hårsmycke H&M, bälte KappAhl

  festklänning

  TIPS nr 3. Känns vardagsklänningen för vardaglig? Välj att matcha den med accessoarer som har ett festligare uttryck eller känsla. Till exempel så upplevs sammet och mocka höjer och ger en festligare look än skinn. Samma sak gäller större smycken.

  Länkar: klänning Lindex, halsband Åhléns, sko Skopunkten

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/romantisk-middag-med-lojrom-och-champagne/