Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Sju snygga outfits att inspireras av just nu

7 mars 2017

FOTO: instagram / @chrisellelim

Här är sju looks för dig som söker ny stilinspiration i mars. Idéen kommer från  Stylecaster.com tipsar om 31 stilsäkra outfits från kvinnor runt om i världen. Det som jag gillar med den den här typen av inspiration är att man kan plocka godbitarna från var och en. Man behöver helt enkelt inte sno stilen helt.

Annons

Att kopiera en detalj, en färg eller ett material är ett sätt att ”sno stilen”. Ett annat är att kopiera stylingen, en känsla eller en stil. Så, om du tittar på bilderna – finns det någon av looksen som tilltalar dig lite extra?

FOTO: instagram / @rejinapyo

FOTO: instagram / @songofstyle

FOTO: instagram / @heleneisfor

FOTO: instagram / @givemethathing

FOTO: instagram / @asos_alic

Dela
Tweeta
Maila
8 kommentarer

Laddar