Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Ska du springa Tjejmilen?

  21 juni 2016
  Här står jag på väg till mitt första och hittills enda löplopp, Lidingöloppet. Nu vill jag prova ett annat lopp och klurar på om du som läser vill springa Tjejmilen tillsammans med mig och resten av MåBra-laget.

  Här står jag på väg till mitt första och hittills enda löplopp, Lidingöloppet. Nu vill jag prova ett annat lopp och klurar på om du som läser vill springa Tjejmilen tillsammans med mig och resten av MåBra-laget.

  Till dig som läser min blogg! Funderar du också på att springa Tjejmilen med MåBra-laget den 3 september i Stockholm? Jag känner mig nämligen lite sugen att att ställa mig på startlinjen och det vore ju kul om du som läser den här bloggen också var med.

  Annons

  Som extra bonus blir man peppad av båda kompisarna från MåBra-kvällarna, Mia Törnblom och Leila Söderholm.

  Ja, vad säger ni? Ska vi dra ihop ett ”gäng i gänget” som springer i prat-tempo? Kram Katarina

  Ps. När jag springer milen och pratar (hela meningar) så gör jag det på ungefär 1 timme och 12-15 minuter. Jag blir varm och svettig men kan som sagt säga mer än bara ja och nej. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar