Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Skåla in det nya året med stil

  30 december 2014
  Fira nyår med stil – så här blir du fin i sista minuten!

  Fira nyår med stil – så här blir du fin i sista minuten!

  Det här är mina tre bästa tips för dig som vill bli nyårsfin i sista minuten:

  Skäm bort dig själv. Pyssla om dig själv lite extra och satsa lite mer på skönhetsvården. Unna dig lite extra tid i badet, fila bort och smörj in. Sminka dig lite extra eller måla naglarna lite mer noggrant än till vardags. Lite extra omvårdnad har aldrig skadat.

  Annons

  Satsa på säkra kort. Ta något som du känner dig fin i. Det gör inget att du har haft den ”gamla trasan” flera gånger förut. Nyckeln till att kunna släppa loss och ha kul är att du faktiskt trivs i plagget. Det behöver inte alltid vara sprillans nytt.

  Kliv ur komfortzonen. Addera det lilla extra genom att matcha med något oväntat. Hårprydnader eller stora örhängen, strumpbyxor eller skor. Satsa på sådant som dina vänner vanligtvis inte förknippar med dig och gör så att det syns.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/beyonce-om-sjalvfortroende/