Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sköna söndag i Växjö med stil och shopping

  22 oktober 2014
  Stilexpert föreläsning Växjö

  Snart ”sköna söndag” i Växjö med stilföreläsning och shopping!

  I helgen annonserades det i Smålandsposten att jag kommer till Växjö och föreläser om stil i november. Det var ett par år sedan jag senast var i Växjö, då som föreläsare och konferencier på en modevisning.

  Annons

  Den här gången är det som sagt Smålandsposten som har bjudit in mig och du köper biljetter hos dem. Jag hoppas att vi ses!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sex-mustiga-vardagsklanningar-i-brunt-och-rott/