Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Skönhetsprodukter istället för godis

  25 mars 2016
  påskpresent

  Om påskägget skulle innehålla skönhetsprodukter istället för godis…

  Glad påsk alla fina bloggläsare! Hemma hos oss brukar det ligga godis i påskägget men om påskharen skulle vilja ha lite tips på lite annat så skulle jag kanske tipsa om de här skönhetsprodukterna. Läppglanset är en klar favorit!

  Annons

  Länkar: parfym, nagellack, läppglans, mascara och duschkräm.

  Vad skulle du helst vilja ha i ditt påskägg förutom lite gott godis?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/trendigast-i-var-fransiga-jeans/