Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Skorna som jag lärde mig att gå i

  6 juli 2017

  Fick hem nya skor på posten igår – målade träskor från Falsterbotofflan. Jag älskar träskor och går jämt i det. Jag gillar hur träskor alltid är hårda under foten men ändå formade vid hålfoten. Mitt första par skor var träskor och det har liksom bara fortsatt. Jag har tappat räkningen på hur många par som jag har slitit ut.

  Annons

  Något som jag däremot har koll på så är det antalet poddavsnitt för STILSNACK som Jannice och jag har spelat in. Tre stycken och HÄR hittar du samtliga avsnitt. Idag spelar vi in avsnitt nummer fyra och det publicerar vi såklart på söndag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar