Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Smarta tips med genomskinligt nagellack

  15 februari 2015
  Det finns många knep att ta till för att underlätta en stiligare vardag och här är tipsen på användningsområden för genomskinligt nagellack.

  Det finns många knep att ta till för att underlätta en stiligare vardag och här är tipsen på användningsområden för genomskinligt nagellack.

  Genomskinligt nagellack är bra att ha nära till hands eftersom det kan användas till mycket. De flesta vet att man kan måla genomskinligt nagellack om stumpbyxorna har gått sönder och maskorna springer.

  Annons

  Men visst ni att genomskinligt nagellack gör tricket med lösa knappar? Om tråden är lös och du är rädd för att tappa knappen, pensla ett lager lack över tråden på ovansidan av knappen. Du ska se att knappen sitter mer stadigt tills du hinner sy fast den ordentligt. På bilden ser du hur man syr fast en knapp.

  Har ni några andra bra tips på användningsområden för genomskinligt nagellack? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/karlek-smycken-och-fifty-shades-of-grey/