Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Smink och glasögon – tänk på det här!

  20 augusti 2015
  Tänk på det här om du använder smink och bär glasögon. Bildkälla: Pinterest.com

  Tänk på det här om du använder smink och bär glasögon. Bildkälla: Pinterest.com

  Här är tre skönhetsknep att ta till om du använder glasögon och smink!

  Ögonbrynen: Som glasögonbärare syns dina ögonbryn extra mycket. De ramar in ditt ansikte och ger ansiktet och ögonen ett piggare uttryck. Passa på att verkligen framhäva dem genom att plocka och fylla i dem lite extra om de är ljusa.

  Annons

  Ögonfransarna: Visste du att det blir lite fuktigt bakom ett par glasögon? Det är därför extra bra att välja en vattenfast mascara eftersom den inte rinner (eller smälter bort) och sätter sig under ögat.

  Ögonlocket: Det är alltid snyggt att markera ögat lite extra eftersom dina bågar lätt kan ta över och sno fokus från dina ögon. Du markerar ögat med en eyeliner. Snyggast med en tunn linje för den med tunna bågar och en tjockare linje för den med kraftigare bågar.

  Psst! Visste du att det är snyggast att välja en eyeliner färg som bryter av mot bågens färg? Har du svarta bågar är det alltså mest smickrande att välja något annat än just svart! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar