Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Smink och spex in MåBra-logen på Slagthuset

26 mars 2017

Det blev liksom aldrig läge att ta en massa bilder backstage under MåBra-kvällen på Slagthuset i Malmö. Jag satt mest i telefon angående Beyoncé. Den här fina bilder jag iallafall. Mia spexar medan Linda från Face by Linda sminkade.

Annons

Just här är så är Leila redan ute på scen och kör sin grej. Från logen där vi satt kunde vi höra att det var grymt drag på publiken. Så himla coolt. Vi visste ju det sedan innan men på något sätt har det alltid känts grymt bra att köra MåBra-kvällarna i Malmö.

Är du nyfiken på hur det var kan du läsa härliga Fnulans blogg där hon skriver om sin MåBra-kväll. Nu laddar vi för MåBra-kvällen i Borås och jag berättar mer om min outfit lite längre fram.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar