Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Snart fler mysiga koftor och snygga stickade tröjor

  20 oktober 2014
  stickat i måbra

  Du har väl inte missat modereportaget som fokuserar på stickat i senaste numret av MåBra?

  Hoppas att ni har hunnit läsa senaste numret av MåBra i helgen och ta del av mina bästa stickat tips! Jag gillar verkligen hösten när man får klä sig lite varmare med mjuka och sköna tröjor.

  Förra veckan fokuserade vi på vardagsklänningar och hur man kan både lyfta och tona ned dem med hjälp av styling och materialval. Vi hade stylingutmaning där vi alla bidrog med lite inspiration i form av stylade outfits. Ni noterade väl att klänningen var stickad?

  Annons

  Tanken är att vi nu ska styra över fokus mot lite mer stickat framöver. Stickade tröjor och koftor, långa och korta, enfärgade och mönstrade. Vi tar upp tråden från ”varm i kläderna”-artikeln i tidningen helt enkelt. För att göra det på bästa sätt undrar jag så klart vad ni har för tankar, frågor och funderingar om stickat.

  Bloggvänner! Om ni tänker stickat på bloggen – högt och lågt – vad har ni då för önskemål?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilexperten-packar-for-weekendresa/