Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Snart höstens vardagsklänningar i färg!

  16 oktober 2014
  Snart blir det sköna vardagsklänningar i färg!

  Snart blir det sköna vardagsklänningar i höstens färger!

  För dig som inte vill fastna i det svarta klädträsket – nu ska vi sätta färg på hösten 2014 med hjälp av vardagsklänningarna! Jag valt ut snygga och sköna vardagsklänningar i som kan passa in i din garderob. Snart på bloggen men först rundar vi av veckan med stylingutmaning.

  Annons

  Välkomna att kika in i morgon för att se läsarnas snygga outfits!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tio-svarta-vardagsklanningar/