Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Snart i rutan på TV4

  10 maj 2017

  Jag fick frågan att prata om vårmode för TV4 förra veckan. Idag är det dags att spela in och nu sitter jag i bilen på väg till Göteborg. Det blir två korta inslag tillsammans med min kompis Frida, som brukar prata trender i Nyhetsmorgon.

  Annons

  Förinspelat, så inte direktsändning. Har inte fått något datum för när jag kommer att synas i rutan ännu men lovar att meddela så snart jag vet. Nu är det mest lite pirrigt och spännande. Håll tummarna för att jag går väl genom rutan hos fyran! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar