Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Snart Tjejmilen med MåBra och löpkompisarna

  27 juli 2016
  Tror ni att man är lite nervös när starten går på Tjejmilen eller? Bild: Tjejmilen.se

  Tror ni att man är lite nervös när starten går på Tjejmilen eller? Bild: Tjejmilen.se

  Om lite mer än en månad så ska jag springa Tjejmilen tillsammans med MåBra och en hel massa grymma tjejer! Jag är så peppad. Som ni vet så efterlyste jag nya tjejkompisar för att springa ihop med under själva loppet och jag fick svar. Tjoho!

  Annons
  Det sägs att milbanan som man springer under Tjejmilen är jättevacker. Ser så ut tycker jag. Bild: Tjejmilen.se

  Det sägs att milbanan som man springer under Tjejmilen är jättevacker. Ser så ut tycker jag. Bild: Tjejmilen.se

  Hoppas att det blir lika fint väder som på bilden. Men oavsett, jag tror att vi kommer att få en härlig (och svettig) upplevelse. Imorgon och dagarna som följer så kommer jag att presentera mina nya löpkompisar här på bloggen. Först ut blir Tessan – imorgon allts!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar