Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Sneakpeak från veckans fotograferingar

  8 juli 2017

  Trots att det är mitt i sommaren så har den senaste veckan verkligen varit en höstvecka som heter duga. Jag har stylat tre modereportage, två för MåBra och ett för Året Runt.

  Jag har inte sett alla fotografens bilder ännu men av alla looks tror jag att det var just den här looken som jag gillade alla bäst. Så den bilden kommer jag att vara riktigt nyfiken på. Fast det blir att ge sig till tåls eftersom den inte kommer först i nr 11, novembernumret av MåBra. Den som väntar på något gott…

  Annons

  Här står makeupartisten Linnea Thelander som sminkade till Året Runt i hotellets restaurang Nelly’s.

  Vi hade förmånen att få göra alla tre jobb på Radisson Blu Hotel i Helsingborg. Så generöst av dem att öppna upp sina ytor och låta oss härja runt i två dagar. Dessutom fick vi husera i sviten med alla våra grejor. Det blir ju en hel del kläder, smink och fotoutrustning.

  Och här är makeupartisten Maria Qvist med modellen Maria som vi använde till MåBra nr 11.

  De övriga numren som ni ska hålla utkik efter är MåBra nr 10 där en läsare får en ny stil och Året Runt nr 41 där jag har valt ut det snyggaste modet i storlekarna XL-XXXL.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar