Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sneakpeak på sommarens snyggaste sneaker

  5 februari 2015
  Sneakpeak på ananas-sneakersen från Keds.

  Sneakpeak på ananas-sneakersen från Keds.

  Lådan full med sommarskor kom igår – alltså jag förtydligar, vårens och sommarens alla nyheter, färger och former landade hemma på mitt vardagsrumsgolv! Just skolådan är den mest roliga och spännande lådan att öppna tycker jag. Ni skulle varit här! Synd bara att skorna är till låns för modefotograferingen. Vill-ha-begäret väcks till liv liksom när man ser alla fina skor.

  Annons

  Nåja, till fotograferingen i morgon behövs sex par skor. Jag sitter med det svåra jobbet att välja bort. De roliga och söta ananas-sneakersen från Keds gick inte vidare men jag kunde inte låta bli att bjuda er på en sneakpeak. Som sagt, de finns i butik först om ett par månader.

  Ursäkta den halvt uppdrukna koppen latte. Det blev så sent igår att jag idag bär med mig kaffekoppen som en liten snuttefilt. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/gron-troja-att-lockas-av/