Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Snygg klänning som stack ut på chatwalken

  22 maj 2016
  I en gammal varvslokal på Lindholmen i Göteborg pratade jag om stil, kläder och ålder.

  I en gammal varvslokal på Lindholmen i Göteborg pratade jag om stil, kläder och ålder.

  I torsdagskväll var det Chatwalk med Firafemtio.nu i Göteborg. Lokalen, en av de gamla varvshallarna var grym! Lite så där ”fabriksaktig New York”-känsla som man ser i filmer.

  Grym känsla i lokalen. Tänk att hyra stället och ha en stor fest där!!

  Grym känsla i lokalen. Tänk att hyra stället och ha en stor fest där!!

  Lindholmen Event & Nöje slog upp dörrarna för tre veckor sedan så det var nästan lite premiärvibbar på eventet. Ett hundratal gäster kom, åt god mat, minglade och lyssnade på oss föreläsare.

  Annons
  Min väninna Sussi tog den här bilden som jag har lånat från hennes fb.

  Min väninna Sussi tog den här bilden som jag har lånat från hennes fb.

  Jag hade på mig den röda klänningen från MåBra kvällen i Helsingborg. Komplimangerna haglade och jag kände mig kanonsnygg. Ringde maken på vägen hem och kvittrade att jag minsann skulle ha gjort stan osäker om jag skulle varit på väg ut. I själva verket var jag ju på väg hem till lilla Beyoncé och ännu en natt med kiss, bajs och bit. Jodåsåatt…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar