Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Höstmodet – snygga blusar till jobbet

  10 augusti 2015
  Snygga blusar till jobbet – lätt att matcha med basgarderoben!

  Snygga blusar till jobbet – lätt att matcha med basgarderoben!

  Planeringen av höstens jobbkläder pågår och jag har hittat tre snygga blusar som passar både till kostym och jeans – perfekt till basgarderoben. Jag söker enkla alternativ som funkar både att klä upp och ned.

  Annons

  Tips! Håll ihop färgerna så är det lättare att matcha med accessoarer som sjalar, skor och smycken.

  Läs mer om karriärklädsel:

  Rätt klädd på jobbet med en signaturstil

  3 bra tips för dig som gillar tunikor

   Länkar från vänster till höger: blus, blus och blus.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/pondus-pa-jobbet-och-snygga-blusar/