Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Snygga kavajer under 500 kronor

  20 januari 2016

  Idag tipsar jag om nio snygga kavajer under 500 kr för dig som söker en kavaj till kontoret eller bara en helt vanlig jacka för inomhusbruk till jeans eller snyggbyxa för en billig peng!

  Förra veckan på bloggen handlade om hur du blir kontorssnygg på en tajt budget. I inlägget HÄR tipsade jag om vilka tre plagg du ska satsa på om börsen är liten men du ändå vill klä dig snyggt på kontoret.

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sex-snygga-byxor-under-400-kronor/