Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Snygga kläder till MåBra-kvällen i Malmö

  23 mars 2017

  Nu laddar jag för MåBra-kväll i Malmö och så här planerar jag att se ut ikväll. Toppen är från Lindex, byxorna är från KappAhl och skorna från Mango. Är så glad för att vara tillbaka på scenen i Malmö. Nu är det ju två år sedan vi var där förra gången och jag fullkomligt älskar energin hos Malmöpubliken!

  Annons

  Lite tips på styling! Toppen är supersnygg ihop med svarta lösa byxor med dragsko i midjan och ett par sneakers om man vill ja en lite sportigare look. Diggar randen, eller vad säger du? Min look från i tisdags hittar du här: MåBra-kvällen i Norrköping

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mobilbilder-fran-mabra-kvallen-i-norrkoping/