Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Snygga kläder till MåBra-kvällen i Malmö

23 mars 2017

Nu laddar jag för MåBra-kväll i Malmö och så här planerar jag att se ut ikväll. Toppen är från Lindex, byxorna är från KappAhl och skorna från Mango. Är så glad för att vara tillbaka på scenen i Malmö. Nu är det ju två år sedan vi var där förra gången och jag fullkomligt älskar energin hos Malmöpubliken!

Annons

Lite tips på styling! Toppen är supersnygg ihop med svarta lösa byxor med dragsko i midjan och ett par sneakers om man vill ja en lite sportigare look. Diggar randen, eller vad säger du? Min look från i tisdags hittar du här: MåBra-kvällen i Norrköping

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Laddar