Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Snygga smycken till nyårsfesten 2015

  19 december 2015

  Här är fyra sätt att smycka dig som vill glittra lite extra på nyårsfesten 2015! Välj ett tema på dina smycken, en färg eller stil, för att verkligen lyfta nyårsklänningen när det är dags att skåla in 2016!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/det-har-ar-julklapparna-jag-onskar-av-tomten/