Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Snyggt mode för alla kroppar och plånböcker

  20 maj 2016
  Här kommer höstmodet som ska synas i septembernumret av tidningen MåBra.

  Här kommer höstmodet som ska synas i septembernumret av tidningen MåBra.

  Lådor med härligt höstmode 2016 börjar strömma in till modefotograferingen som jag sökte läsarmodeller till. Mustiga färger i djuprött, mörka blå och gröna nyanser men också lite rosa (tänk sorbet) och äggskal. Det kommer att bli svårt att välja vilka outfits som får plats i tidningen, det finns nämligen så mycket att välja mellan.

  Annons

  När jag plockar ihop modet åt er läsare försöker jag matcha kläderna så att jag visar så många olika märken som möjligt. Samma sak med priserna, jag vill ju visa mode som passar alla plånböcker. Stilmässigt samma sak, jag tänker att du som läsare gärna vill se variation.

  För mig är det viktigt att modet är lätt att bära. Jag vill visa kläder som man faktiskt vill köpa och använda. Är det för konstigt eller för ”flashigt” så undviker jag det. Men, på samma gång vill jag ju ge lite extra inspiration och visa på detaljer som har det lilla extra.

  När jag planerar för modejobben så plockar jag ihop dem på vardagsrumsgolvet. Sedan provar jag outfitsen och ser så att kläderna faktiskt funkar tillsammans och hänger snyggt på en person.

  modereportage

  Så här såg det ut i början på februari när kläderna låg på mitt köksgolv.

  Det är alltid lika pirrigt innan tidningen kommer och jag får se resultatet i tryck. Så här blev det ju sist. Från köksgolvet till färdigt tryckt resultat i tidningen MåBra!

  modereportage

  Det färdiga resultatet i tidningen MåBra. Om kläderna passar på modeller så gäller det att hitta en miljö så att kläderna verkligen kommer till sin rätt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar