Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Sommar eller höstmode i september?

  13 september 2016

  Här kommer en snabb hälsning från Göteborg där jag ska hålla stilkurs på Medborgarskolan ikväll. Känns lite tokigt att jag tipsade om höstens värmande mysmode tidigare imorse, speciellt när termometern visar 25 grader just nu. Så, jag måste fråga er hur är vädret där ni bor? Är det för tidigt att börja visa varma plagg?

  Annons

  Ps. Tofflorna skippar jag till förmån för klackarna ikväll. Men som jag gillar mina färgklickar nu när det fortfarande är varmt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar