Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Sommar på kontoret – så ska du klä dig!

  14 juni 2016
  Så lyckas du med sommarkläderna på jobbet.

  Så lyckas du med sommarkläderna på jobbet.

  Med sommarvärmen kommer klädångesten över att inte ha några svala och snygga kläder till jobbet. Paniken över att inte riktigt veta hur du ska klä dig propert för varma dagar på jobbet är trots allt ganska vanligt. Så här lyckas du:

  Annons

  Ledigt: satsa på välsittande jeans, ljusa eller mörka, som du matchar med något färgglatt upptill. En t-shirt, en ärmlös topp eller en mönstrad blus är bra alternativ. Välj sandaler med lite klack.

  Dressat: satsa på kjol eller byxa, gärna mönstrade, som du matchar med tunna stickade överdelar eller blusar. Bär du udda kavaj? Satsa istället på en mer diskret nederdel och låt toppen och kavajen vara i fokus. Välj pumps eller kilklack.

  Formellt: tänk ”den lilla svarta” och matcha med en kavaj men kom ihåg, på sommaren kan du också välja färgstarkt eller vitt, kräm och beige som alternativ. Bär du tvådelat med kjol och kavaj är det snyggt att bära ljust på ”kostymen” och mörkt inunder. Sätt färg på skor och accessoarer.

  Mer läsning:

  Så klär du dig på kontoret i sommar

  Snygga kläder till kontorskvinnan i sommar

  Strumpbyxor på sommaren – så gör du!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar