Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Sommarmodet 2016 glimmar i guld

  29 maj 2016
  Dagens outfit som finns i butik just nu!

  Dagens outfit som finns i butik just nu!

  Har du plockat fram sommarkläderna ännu? De ljusa, snygga och skira plaggen. Just nu är guld och silver lite extra trendigt. Jag bjuder idag på lite stilinspiration i form av en läcker och sommarfräsch outfit med lite metallic-känsla. Är faktiskt riktigt sugen på skorna!

  Annons

  Länkar: byxa, halsband, tröja och skor.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar