Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Sommarmodet i Sveriges radio

  13 juni 2016
  Beyoncé och jag om sommarmodet 2016 i direktsänding i Sveriges radio.

  Beyoncé och jag om sommarmodet 2016 i direktsänding i Sveriges radio.

  De utav er bloggläsare som följer mig på Instagram (jag finns som Katarina Althin) vet att jag gästade Sveriges radio P4 Malmöhus och pratade sommarmodet 2016 förra veckan.

  Nuförtiden så känner jag mig riktigt bekväm i studion och jag gillar verkligen miljön och mediet. Men den här gången var det extra pirrigt. Jag hade ju med mig lilla Beyoncé, 12 veckor gammal, full av liv och med de allra vassaste små valptänder i världen.

  Annons

  Jag hade med mig en hel påse mutor – tuggben, godis, morot, ankan, flodhästen, handsken och foppatoffeln – för att kunna kasta åt henne ifall hon skulle börja visa sitt missnöje. Men inte hade jag behövt att oroa mig. Hon sa inte ett knyst. Så snäll och nöjd att ligga vid mina fötter.

  Jag kunde lugnt rapportera om badmodet, trendplagget och knepen att ta till om man känner sig osäker på sin kroppsform. Hur kul som helst!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilinspiration-och-snygg-klanning/