Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Sötaste strandplagget sommaren 2016

  7 augusti 2016
  Sötaste strandplagget som fixar själv!

  Sötaste strandplagget som fixar själv!

  Jag vet att flera av er som läser min blogg gillar att både pyssla och sy. Därför vill jag idag bjuda på den här snygga och enkla strandtunikan som du enkelt kan sy själv. Hade inte min gamla symaskin stått längst in i garaget hade jag nog försökt mig på den här själv.

  Annons

  Bilden hittade jag på Pinterest.com

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar