Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Ställ din stilfråga och få svar på bloggen

  10 november 2014
  fråga stilexperten

  Jag vill gärna vara din stilexpert som ger dig tydliga råd och handfasta tips varje vecka!

  I flera år hade jag varje söndag en stilspalt i Göteborgs-Posten där jag svarade på folks frågor om stil, kroppsformer och mode. Jag har på senare tid funderat på om jag inte skulle prova på något liknande här på bloggen och då framförallt utifrån vanliga kvinnors funderingar.

  Annons

  Så här vill jag göra men jag är inte säker på om det funkar. Ni skickar in en bild på er själva i helfigur (med eller utan huvud) och ställer en konkret fråga. En typisk fråga skulle kunna vara:

  • Hur ska jag klä min mage?
  • Vilka byxor passar mig?
  • Hjälp mig att hitta plagg till den här kjolen!
  • Har jag en H-figur?
  • Passar jag i det här mönstret?

  Jag vill nämligen gärna ge er konkreta svar och med bilder blir det så mycket tydligare, både för den som ställer frågor och för alla läsare som känner samma sak.

  Helst av allt drömmer jag om att ha ett sådant inlägg i veckan, på en fast dag. Jag skulle önska att ni läsare ställde följdfrågor så att jag kunde skräddarsy bloggen med ytterligare tips exempelvis på plagg eller andra klädtips.

  Så, kära läsare kom med era spontana reaktioner och tankar kring mitt förslag. Tror ni att det funkar med en gång i veckan. Vad är intressant och hur kan jag göra för att locka er att skicka bilder och frågor?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  14 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/knyt-din-sjal/