Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stäng bältet med stil

  24 oktober 2014
  Variera ditt bälte och knäpp det på olika sätt.

  Variera ditt bälte och knäpp det på olika sätt.

  Jag hittade den här bilden och tänkte så klart att jag måste visa den för er. Helt galet egentligen hur många sätt det finns att stänga bältet med stil, eller hur?

  De två nedersta bilderna visar att man kan bära två lika smala bälten i olika färg och knäppa dem omlott så att de korsar varandra bak i ryggen. Den andra bilden visar hur man med hjälp av gummiband skapar en egen hylsa om bältet är för långt.

  Annons

  I helgen kommer jag att visa er en mängd olika koftor och stickade tröjor så kika gärna in och inspireras av höstens stickade mode 2014!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/regeln-for-raka/