Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stickade koftor sätter stilen i jul

  9 december 2014
  Stickat är snyggast i jul. Inspirationen och bilden har jag lånat här.

  Stickat är snyggast i jul. Inspirationen och bilden har jag lånat här.

  I juletid önskar man krypa upp i soffan klädd i en skön och snygg stickad kofta, titta på någon film och njuta av lite fika. Jag har valt ut några riktigt fina stickade koftor som får mig att längta efter lediga dagar i jul och som garanterat håller stilen hemma.

  Annons
  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/framhav-midjan-med-enkel-styling/