Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stickat mode för tidningen Allers läsare

  29 november 2016
  Söt som socker och snabb som en vessla. Bebisen Noelle är hittills den yngsta modellen jag har jobbat med.

  Söt som socker och snabb som en vessla. Bebisen Noelle är hittills den yngsta modellen jag har jobbat med.

  Idag har jag varit på modeplåtning för en systertidning till MåBra, nämligen Allers veckotidning. Vi har plåtat stickade plagg som ska publiceras i en stickbilaga med mönster om någon månad. Sockor, koftor, sjalar och plädar till sticksugna läsare.

  Annons

  Det här var första gången jag fick chansen att jobba med en liten bebismodell. Det gällde att vara snabb för vår lilla förtjusande bebismodell Noelle var både kvick och nyfiken. Jag skulle ta en bild med mobilen men ni märker ju själva – innan jag ens hade fått fram kameran hade hon dragit iväg på upptäcktsfärd.

  Imorgon drar vi igång med ett nytt tema här på bloggen. Då ska det handla om stilikoner!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar