Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexpert med sikte på Vasaloppet 2015

  7 oktober 2014
  Katarina Althin satsar på Vasaloppet 2015

  Nybörjare idag men snart står jag på startlinjen på Vasaloppet.

  På senare år har jag inte bara gått från flygvärdinna till stilexpert utan också från soffpotatis till träningstjej. Jag har verkligen lagt om min livsstil och känner mig både sundare och starkare än någonsin. Fast det första halvåret var det minsann ingen njutning att sticka ut och springa. Det var förfärligt!

  Annons

  Nu för tiden är det annorlunda och jag kan verkligen längta efter träning. Jag springer, cyklar och åker längdskidor. Just de svenska längdskidåkningstjejerna är mina favoriter. Men när jag ska pusha mig själv lite extra så tänker jag alltid på Therese Johaug.

  Therese Johaug

  Är detta skidåkaren Therese Johaug eller är det stilexperten Katarina Althin?

  Jag minns faktiskt inte varför just Therese bliv min mentala träningsförebild. Däremot vet jag att vi är lika långa med våra 162 cm. Jag har också noterat att jag väger 10 kg mer. Jag som alltid trodde att muskler vägde mer?! 😉

  Mitt nästa träningsmål är Vasaloppet och öppet spår 2015.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/jarnganget-som-backar-upp-stilexperten/