Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilexperten är smart in the dark

22 februari 2015
Snygg och smart i mörkret med det coola reflexbältet från Smart in the dark.

Snygg och smart i mörkret med det coola reflexbältet från Smart in the dark.

Kolla in de snygga och coola reflexerna som jag hittade hos Smart in the dark, ja egentligen är det ju det justerbara reflexbältet som jag fastnade mest för. Det finns praktiska och smarta reflexbälten som funkar till träningskläderna men någon motsvarighet inom modevärlden har ju inte riktigt funnits, tills nu! Reflexbältet finns i lite olika mönster men jag fastnade för Norrsken, det kostar 429 kr och du hittar det här.

Annons

Använder du reflexer till vardags och i så fall, vilken typ av reflex brukar du ha?

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar