Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexperten, designern och armbryterskan

  21 februari 2017

  Mästarmöte! I nattduell med Heidi Andersson.

  Klart jag sprang på Heidi, armbryterskan från Ensamheten, när jag var i Lappland. Någon armbrytning blev det inte tal om. Istället modevisning med Dughult of Sweden och stilföreläsning. Så kul att får chansen att vara i norr. Älskar det!

  Annons

  Klart att stället var fyllt med skogsmaskiner under helgens entreprenörsmeeting.

  På hotell Lappland i Lycksele anordnades det i helgen ett entreprenörsmeeting som riktade sig mot entreprenörer inom skog, väg och åkeri. De medföljande damerna erbjöds ett eget program med aktiviteter (de som hade ”tröttnat” på skogsmaskiner och lastbilsprat…) och det var alltså där mitt bidrag kom in.

  Här står jag i lilla kongresshallen före det var dags. Lite pirrigt så där sekunderna före allt drar igång. Men det var skönt att vara på plats.

  Tjejerna från Gloss i Umeå fixade både mitt och mannekängernas makeup.

  Det var nämligen en pärs att ta sig till Lycksele. Dimma i Ängelholm gjorde att planen på fredagen inte kunde lyfta. Så den där smidiga lilla 5-timmars trippen blev en långdragen historia på 12 timmar, kryddat med stress och oro över missade anslutningar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilskola-sa-bar-du-monstrade-klader/