Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexperten säger sitt om små läsarmodeller

  9 maj 2016
  läsarmodeller

  Jag väljer helst vanliga läsare som modeller till modereportagen och det här är från en tidigare modefotografering när vi gjorde MåBra nr 1 2016.

  Tack alla ni som svarade på läsarmodell-efterlysningen! Bidragen som har ramlat in under veckan är verkligen superbra. Det bästa vore ju om ni kunde komma hela bunten. Vi söker som sagt tre läsare och kommer att jobba med urvalet den här veckan. Ni kan vänta svar senast fredag, oavsett om det är ett ja eller ett nej.

  Annons

  En annan sak som jag gärna vill beröra är storlekarna. Jag förespråkar inte ett utseende där vi alla ska se ut på ett visst sätt eller endast bära en storlek. Jag tror på riktiga kvinnor med olika kroppsformer och storlekar. Alla har något vackert som tål att visas upp.

  Men jag kan ibland känna mig bakbunden. Just nu är branschen sådan att lånekläderna kommer i små storlekar.

  Jag väljer ändå att göra modereportage, helst med er läsare som modeller, trots att storlekarna är små.  Jag tror nämligen att min syn på mode och mitt sätt att prata om stil utan pekpinnar och mode-måsten behövs som motvikt. För vad händer om ingen pratar om vikten av en personlig stil? Om ingen berättar om de kroppsformernas möjligheter?

  Vad tänker du som läser detta inlägg om modebranschen och storlekarna?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hitta-din-personliga-stil/