Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilexperten om kroppsfom och vikt

2 februari 2015
Din kroppsform kan ändras om du går upp eller ner i vikt!

Din kroppsform kan ändras om du går upp eller ner i vikt!

Vikten kan förändra en kroppsform men kunskapen kring att klä sin figur kan lura ögat. Vera frågar:

 ”Anser du att man behåller samma kroppsform om man ökar eller minskar en eller ett par storlekar i vikt? Till exempel: en X-figur eller A-figur behåller sin form i huvudsak oavsett om man går upp eller ner i vikt? Och tack för din trevliga o inspirerande blogg.”

Svar: Nej, det är inte alla som behåller kroppsformen. Det är så individuellt var de där extra kilona sätter sig. En person som är duktig på att klä sin figurtyp och har förståelse för material & snitt kan kamouflera ett par kilo hit eller dit.

Annons

När kilona lägger sig jämt över hela kroppen går man från ett X till ett O. För några hamnar extra kilon på baken och låren, då är det lätt konstaterat att man har blivit ett A. När kilona istället hamnar på magen och upptill kan man se figurtyper som V och H.

Tack för berömmet och för din fråga! Hälsar Katarina

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar