Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilexperten om kroppsfom och vikt

  2 februari 2015
  Din kroppsform kan ändras om du går upp eller ner i vikt!

  Din kroppsform kan ändras om du går upp eller ner i vikt!

  Vikten kan förändra en kroppsform men kunskapen kring att klä sin figur kan lura ögat. Vera frågar:

   ”Anser du att man behåller samma kroppsform om man ökar eller minskar en eller ett par storlekar i vikt? Till exempel: en X-figur eller A-figur behåller sin form i huvudsak oavsett om man går upp eller ner i vikt? Och tack för din trevliga o inspirerande blogg.”

  Svar: Nej, det är inte alla som behåller kroppsformen. Det är så individuellt var de där extra kilona sätter sig. En person som är duktig på att klä sin figurtyp och har förståelse för material & snitt kan kamouflera ett par kilo hit eller dit.

  Annons

  När kilona lägger sig jämt över hela kroppen går man från ett X till ett O. För några hamnar extra kilon på baken och låren, då är det lätt konstaterat att man har blivit ett A. När kilona istället hamnar på magen och upptill kan man se figurtyper som V och H.

  Tack för berömmet och för din fråga! Hälsar Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar