Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilexperten om mode för alla i MåBra

16 december 2016
Skärmavbild 2016-12-16 kl. 11.50.59

Så stolt och glad över berömmet att jag basunerar ut det både här och på Instagram.

Nya MåBra är ute och jag blir så varm i hjärtat när jag läser insändarbrevet med beröm från Marie-Louise. Som många av er redan vet så älskar jag mitt jobb och möjligheten att göra modereportage med inspirerande mode för alla.

Annons

Jag är dessutom så stolt och tacksam för att det finns läsare som vill ställa upp som modeller när jag frågar. För jag är ju av den åsikten att det blir så mycket bättre då! Det blir liksom på riktigt, eller vad säger du?

Och till Marie-Louise, tusen tack för berömmet – du gjorde precis min dag! 🙂

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar