Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilexperten om vårens trender 2017

  13 februari 2017

  Förra veckan kunde du höra min snabba trendspaning för våren 2017 i Sveriges radio P4 Extra. Inom mode, design och inredning är puderrosa en av de största trendfärgerna för säsongen. Följande är också trendigt just nu:

  Annons

  Ljusblå pastell! Minst lika trendigt som den rosa diton. Snyggt att matcha med denim. Perfekt färgval för dig som tycker att rosa blir för gulligt.

  Vitt, vitt, vitt! Den vita monokroma looken med vitt från topp till tå är helrätt i vår. Stilmässigt skulle jag satsa på en lösare lite sportigare tvist.

  Genomskinligt! Den transparenta trenden kan vara vårens utmaning. Det gäller att partierna med genomskinligt material hamnar ”rätt”.

  Volanger! Dekorativa volanger lite varstans på allt från toppar, tröjor och blusar. Satsa på en enaxlad festtopp med volangbård för vårens fester.

  Blombrodyr! I vår kommer vi att se vackert broderade blommor i många färger på många sorters plagg – från jeanskläder till skjortor och skor!

  Platåsula! Sneakers är fortfarande lika inne men nu ändras utseendet från en nättare till en stadigare, högre och tydligare plattformssula.

  Bomberjackan! Förra vårens bomberjacka är fortfarande lika rätt. Frågan är om den nästan inte är ännu mer het det här året.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar