Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexperten om vårmodet i Sveriges radio P4 Väst

  1 april 2016
  trender

  Skärmbild från Sveriges radio P4 Väst:s hemsida när jag pratade vårens mode 2016 och heta trender.

  Igår hade jag chansen att prata om vårmodet och trenderna med programledarna Skoob Salihi och Lasse Sergård i Sveriges radio P4 Väst. Ni som har hängt med på bloggen vet ju att jag brukar dyka upp i radion mellan varven.

  Annons

  När jag rapporterar trender vill jag göra det med glimten i ögat. Jag vill lyfta det som är lite annorlunda men som vanligt folk ändå kan relatera till. Jag vill nämligen inte att det ska bli märkvärdigt men på samma gång vill jag att det ändå ska överraska lite grann.

  Du som vill lyssna på min lista med vårens fem trender ska klicka HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/lyx-mitt-i-veckan-i-almhult/