Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilexperten på Seniormässan med Klingel

  14 mars 2017

  Idag drar Seniormässan igång på Svenska Mässan i Göteborg och själv ska jag vara på plats imorgon onsdag, som gäst i Klingels monter. Mellan kl. 11-14 snackar jag stil och bjuder på tips till den som vill. Är man riktigt taggad kan man också passa på att tävla om en ”gör om mig” för två personer – en ”gör om oss”!

  Annons

  För många i Göteborgstrakten är jag fortfarande GP:s stilexpert men det är ju inte så konstigt kanske. Jag hade ju min spalt i söndagstidningen under flera år. Ska bli kul att komma tillbaka till Svenska Mässan. Mitt senaste framträdande var med just Göteborgs-Posten och det börjar bli några år sedan nu.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar