Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilexperten på Seniormässan med Klingel

14 mars 2017

Idag drar Seniormässan igång på Svenska Mässan i Göteborg och själv ska jag vara på plats imorgon onsdag, som gäst i Klingels monter. Mellan kl. 11-14 snackar jag stil och bjuder på tips till den som vill. Är man riktigt taggad kan man också passa på att tävla om en ”gör om mig” för två personer – en ”gör om oss”!

Annons

För många i Göteborgstrakten är jag fortfarande GP:s stilexpert men det är ju inte så konstigt kanske. Jag hade ju min spalt i söndagstidningen under flera år. Ska bli kul att komma tillbaka till Svenska Mässan. Mitt senaste framträdande var med just Göteborgs-Posten och det börjar bli några år sedan nu.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar