Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexperten packar för weekendresa

  19 oktober 2014
  Packa smart för en weeken

  Så här packar stilexperten för en helg i storstan!

  Så här skulle jag packa för en weekendresa – enhetligt färgskala, plagg som jag trivs i och något ”litet extra” i form av metallic sneakers. Läs tre packtips här. En jacka och några smycken hade jag också smugit ned i väskan. Kanske också ett par klackar och en klänning.

  Annons

  Vad tycker ni om min packning? Hade ni packat på samma sätt eller bytt ut något?

  Alla plaggen på bilden kommer den här gången från H&M och här är länkar: kavaj, långärmad topp, kortärmad topp,  jeans, skjorta, loafers, mörk sjal, ljus sjal, sneakers, byxa.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/packa-for-en-weekend-i-storstad/