Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilexperten tipsar om skor till klänningen

  23 september 2016

  klänning-pumps

  Jag jobbar som föreläsare och på en föreläsning om stil tidigare i veckan fick jag frågan om vilka skor som passar till den mönstrade klänningen på bilden. Jag gav tips om pumps och här är färgerna som jag förslog som alternativ.

  Annons

  Den som vill ha ett säkert kort satsa såklart på den mörkblå skon eftersom klänningen domineras av mörkblått. Ett bra val som faktiskt funkar året runt.

  Ett lite mer somrigt förslag men som ändå går bra en bit in på hösten, är en sko i en grå-beige nyans. En skimrande yta ger skon en festligare uttryck.

  För den modiga som vill ta ut svängarna föreslår jag den knalliga ljusblå skon. Satsa på matchande örhängen eller hårspänne för att stilmässigt knyta ihop säcken.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar