Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilexperten tipsar: stilikonens snygga jeans

3 december 2016
Hilde är på jakt efter likadana jeans som Emmanuelle Alt bär på bilden.

Hilde är på jakt efter likadana jeans som Emmanuelle Alt bär på bilden.

Hilde från Norge skrev en kommentar här på bloggen och ville ha tips på ljusa jeans, lite lösare i passformen och helt utan slitningar:

Jeg er på jakt etter jeans som de lyse, på bildet hvor hun har hvit skjorte. De må være uten hull. Noen av disse jeansene har jeg prøvd, men de blir helt feil på en måte. Sorry dårlig forklaring. Har du noe tips? Klem

Annons

Svar: Eftersom ni har både Ellos och Lindex i Norge så tipsar jag om två par prisvärda jeans därifrån. Du får också ett lite dyrare jeanstips från USA och butiken Ann Taylor (eftersom jag kommer ihåg sedan tidigare att du har ett par blommiga byxor därifrån och att de passade dig så bra). Hoppas att du hittar något som du gillar. Skicka gärna bildbevis! Kram Katarina

Jeans från Ann Taylor

Jeans från Ann Taylor

Jeans från Lindex

Jeans från Lindex

Jeans från Ellos

Jeans från Ellos

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Laddar