Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilexpertens allhelgona-hälsning

  5 november 2016

  allhelgona

  Hej vänner! Jag ville bara titta in och önska er en jättefin helg och alla helgons afton. Precis som tidigare år så har lugnet lagt sig. Älskar hösten och den här tiden på året. Helgen kanske inte riktigt blir som förra året men nästan.

  Annons
  Ni ser katten va? Alltid på samma plats även om det inte var honom jag skulle fota utan solnedgången härom veckan.

  Ni ser katten va? Alltid på samma plats även om det inte var honom jag skulle fota utan solnedgången härom veckan.

  Nu när flickorna inte bor hemma känns det lite ovant när det drar ihop sig till speciella helger och högtider. Som tur är vill de ju komma hem men man kan ju inte vara bombsäker på att det alltid passar. Nåja, katten och hunden är i alla fall hemma… Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar