Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexpertens stilblogg på MåBra växer

  3 oktober 2014
  Scensminket är "extra allt".

  I början av min bloggkarriär på MåBra. I sminket i Luleå före framträdandet på MåBra-kvällen.

  I fem månader har jag varit MåBra:s bloggande stilexpert, redo att dagligen ge er inspiration och tips om stil, mode och trender. Och jag kan berätta att denna stilblogg växer så det knakar! Varje dag är det nya läsare som hittar hit och jag är så tacksam.

  Annons

  Den senaste veckan har jag läst många bloggar för att kolla lite hur andra skriver. Jag har sonderat terrängen och noterat att många visar en långt mycket mer privat sida än vad jag gör.

  Nästa vecka tänkte jag i alla fall bli lite mer personlig så att ni skulle få chans att lära känna mig ännu bättre. För vet ni, jag vill vara er väninna på webben. Den där väninnan som har koll på stil och som man känner sig trygg att vända sig till när man har lite funderingar eller frågor som rör figuren, kläderna och stilen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  16 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ska-vi-ha-fler-stylingdueller/