Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilexpertens väljer grått i höst

  17 oktober 2014
  Här är mitt bidrag

  Stilexpertens bidrag i stylingutmaningen!

  Här kommer mitt bidrag i stylingutmaningen! Den här gången har jag valt att gräva lite djupare i plånboken och prislappen är lite högre på ett par av inspirationsplaggen. Stiltipset är dock det samma vare sig börsen är liten eller stor, idag vill jag förmedla följande:

  Annons

  ”En ton-i-ton-look uppfattas alltid som elegant. Lediga plagg ser därför mer ”dressade” ut om du håller ihop färgskalan än om du mixar färgerna.”

  Vad tycker du om min outfit?

  Länkar: klänning Esprit, kofta Mint & Berry, handväska Abro, ring Zanzlöza smycken, sjal/halsduk Missoni, stövlar Peter Kaiser.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snart-hostens-vardagsklanningar-i-farg/