Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Stilhelg på Eggers med Lills Salonger

  4 februari 2017
  För sex månader sedan övernattade jag på ett anrikt värdshus utanför Basel. Ännu en anrik övernattning stundar, den här gången på hotell Eggers i Göteborg.

  För sex månader sedan övernattade jag på ett anrikt värdshus utanför Basel. Ännu en anrik övernattning stundar, den här gången på hotell Eggers i Göteborg.

  Den här helgen är jag i Göteborg och i rollen som stilexpert är jag inbjuden att leda ett stilevent för Lills Salonger. En stilkurs för stilintresserade tjejer helt enkelt. Ska bli så kul! Jag är ju bekant för många där eftersom jag skrev för Göteborgs-Posten under ett par år.

  Annons
  Första året jag var på Bokmässan i Göteborg med GP och får se den stora vepan med mig själv.

  Första året jag var på Bokmässan i Göteborg med GP och får se den stora vepan med mig själv.

  Som ni bloggläsare vet så håller jag stilkursen i Medborgarskolans regi sedan många år tillbaka. Jag upplever att jag håller mina gamla grundläggande stilkunskaper lika fräscha som i början av karriären. Dessutom är det grymt inspirerande att möta kvinnor som är intresserade och nyfika på mitt expertområde.

  Den här helgen är inget undantag men det känns ändå lite annorlunda. Lite pirrigt faktiskt. Det är en liten tajt grupp och från det att vi startar på lördag är det full gas fram till söndagseftermiddagen. Min utmaning blir att varken tappa takt eller tempo när jag leder gruppen. Det är alltså dags att kavla upp ärmarna och sätta igång!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar