Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilig uppladdning inför fotbollen

  1 juni 2014

  IMG_1814

  I Helsingborg idag spelar HIF säsongens sista hemmamatchen mot Falkenberg. Som uppladdning för alla tjejer och kvinnor har Ladies HIF skapat ett unikt event tillsammans med Väla köpcentrum. En heldag med olika happenings. Jag är bland annat inbjuden som som föreläsare och ska dela med mig av mina bästa styling- och shoppingtips!

  Annons

  Men, en upprörd fotbollssupporter ryter till! I kommentarsfältet på Ladies HIF  skriver en HIF-supporter att han skäms att vara HIF:are när det insinueras att tjejer ska behöva bjudas på skönhetsrådgivning och stylingtips för att vilja gå på fotboll. Han medger dock att det är bra att man försöker locka ny publik men att kvinnosynen med skönhetsrådgivning hör hemma på 50-talet.

  Jag har aldrig sett att det skulle vara omodernt och ”skämsigt” bra att ge eller ta emot stiltips i samband med andra event. Vad tycker ni? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/traningshelg-stundar/