Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilinspiration hösten 2014

  31 augusti 2014
  Stilinspiration

  Stilinspiration. Det syns inte riktigt men kavajen på bilden är djupt röd.

  Polotröjan är från Massimo Dutti. Prisvärda favoriter!

  Polotröjan är från Massimo Dutti. Prisvärda favoriter om du frågar mig!

  Här kommer lite stilinspiration på söndagsmorgonen! Är du inte lika förtjust i polotröja som jag är, går det lika bra med en V-ringad eller rundhalsad variant. Blir det för varmt med stickat går det lika bra med någon luftigare topp under.

  Annons

  Länkar till plaggen: jeans JC, halsduk Tiger of Sweden, polotröja Massimo Dutti, armband H&M, bälte Lindex och kavaj Gant.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tio-snygga-kappor-i-host/