Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilinspiration och snygg klänning

  12 juni 2016
  Hur gör du för att hitta klädinspirationen?

  Hur gör du för att hitta klädinspirationen?

  Bloggläsaren Kicki frågade i torsdags vad jag hade för klädplaner inför studenten. Egentligen hade jag tänkt att satsa på en ny klänning men jag hann aldrig ta tag i det på allvar. Det var så mycket annat som kom i vägen att både orken och lusten försvann. Jag letade visserligen efter inspiration och började så smått att scanna nätet på plagg men det blev inte mer än bilden ovan. Kanske kan min halvvägs klädkombo inspirera någon annan? Hur som helst så var det något åt det här hållet som jag ville se ut.

  Annons

  Hur går ni till väga när ni planerar kläderna inför en speciell tillställning? Kör ni på känsla eller försöker ni att hitta en stil att kopiera? Berätta!

  Länkar: klänning och sko

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/matcha-nagellacket-pa-hander-och-fotter/