Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Stilinspiration och snygg klänning

12 juni 2016
Hur gör du för att hitta klädinspirationen?

Hur gör du för att hitta klädinspirationen?

Bloggläsaren Kicki frågade i torsdags vad jag hade för klädplaner inför studenten. Egentligen hade jag tänkt att satsa på en ny klänning men jag hann aldrig ta tag i det på allvar. Det var så mycket annat som kom i vägen att både orken och lusten försvann. Jag letade visserligen efter inspiration och började så smått att scanna nätet på plagg men det blev inte mer än bilden ovan. Kanske kan min halvvägs klädkombo inspirera någon annan? Hur som helst så var det något åt det här hållet som jag ville se ut.

Annons

Hur går ni till väga när ni planerar kläderna inför en speciell tillställning? Kör ni på känsla eller försöker ni att hitta en stil att kopiera? Berätta!

Länkar: klänning och sko

Dela
Tweeta
Maila
6 kommentarer

Laddar